Logo van Museum de Oersprong

Boekingsformulier workshop

 

Uw contact persoon :

   Henri de Koning
   Coördinator vrijwilligers & Public relations
   Postadres : Rijksstraatweg 10  4197 BC  Buurmalsen


 

Informatie:

Graven, zoeken, graven, zoeken… niets is zo spannend om terug te vinden wat al heel lang geleden is gestorven. Fossielen zijn versteende overblijfselen van een vroeger leven en leveren ons belangrijke gegevens op uit het verre verleden. De workshop is bedoeld om u kennis te laten maken met deze fascinerende wereld. Deze workshop is leuk, leerzaam, laagdrempelig en bovenal gezellig voor jong en oud. Deze fascinerende fossiele wereld is nu voor iedereen binnen handbereik!

Theorie én daarna praktijk:

Om te kunnen prepareren, dient u uiteraard wel te beschikken over enige theoretische basiskennis van geologie en paleontologie. Daarom begint deze workshop met een inleidende presentatie met veel aandacht voor het ontstaan van fossielen, het vinden van gefossiliseerde overblijfselen en tot slot een duidelijke uitleg over het vrij leggen [prepareren] van een fossiel.

Deskundige begeleiding:

En dan is het nu tijd om zelf aan de slag te gaan. Onder vakkundige begeleiding gaat u zelf een fossiel prepareren. Door uw preparatie kunt u details vrij leggen die het fossiel een bijzondere meerwaarde geven. De workshopbegeleiders staan tijdens het preparen altijd voor u klaar voor het geven van aanwijzingen, u wordt geen moment aan uw lot overgelaten. Vanzelfsprekend gaat u altijd naar huis met het door u zelf geprepareerde fossiel, misschien niet helemaal perfect, maar wel zelf geprepareerd.

Materialen en gereedschappen:

U hoeft voor de workshop fossielen prepareren helemaal niets zelf te kopen!
Wij zorgen voor alle benodigde materialen en gereedschap. Wel zo makkelijk.

Dagindeling van de workshop:

Tijdsblok 1 - 10:00 uur - Ontvangst met koffie en thee
Tijdsblok 2 - 10:15 uur - Inleiding tot geologie en paleontologie
Tijdsblok 3 - 12:00 uur - Lunch
Tijdsblok 4 - 13:00 uur - Prepareren van een fossiel
Tijdsblok 5 - 14:45 uur - Determinatie fossiel
Tijdsblok 6 - 15:00 uur - Afsluiting van de workshop met koffie, thee of frisdrank

Locatie workshop atelier:

Waalbandijk 40 6621 KH Dreumel. Bij het workshop atelier kunt u op korte loopafstand, uw auto gratis parkeren.

De kosten:

De prijs voor een workshop fossielen prepareren. Per persoon betaalt u € 55,00

Dit bedrag is 'all inclusieve' - Koffie, thee, frisdrank, lunchpakket en uw geprepareerde fossiel zijn bij de prijs inbegrepen! Dit bedrag kunt u contant op de dag van de workshop zelf betalen of via onze bankrekening één dag van te voren over maken op rekeningnummer: NL62 RABO 0174954638

Voor groepen geldt een aantrekkelijke groepskorting. Ook is het voor groepen mogelijk een workshop te volgen van maandag tot en met vrijdag. Wilt u weten wat u moet betalen voor een groep van minimaal vier personen of meer? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Binnen twee werkdagen heeft u deze vervolgens in huis.

U kunt informatie of een offerte aanvragen via: info@museumdeoersprong·nl

De workshop kan ook op de door u gekozen locatie plaatsvinden. De locatie dient dan wel te beschikken over voldoende ruimte, tafels en stoelen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Boekingsformulier:

Let op! Dit is een voorlopig boekingsformulier en nog geen definitieve reservering. Wij gaan kijken naar de beschikbaarheid en het aantal deelnemers, maximaal 10 personen. Bij voldoende belangstelling sturen wij u minimaal één week van tevoren een bevestiging via mail, waarna uw reservering definitief is. Bij te weinig aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de workshop te houden op een eerst volgende datum. In dit geval nemen wij contact met u op, waarin wij samen kunnen kijken naar mogelijkheden van deelname aan een later geplande workshop.

Het workshop team.
 


Verplicht veld.

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Niemand vind spam leuk, dus wij ook niet.
Daarom vragen wij u de som in te voeren.

Privacy Policy

 

Bescherming van uw gegevens :

Stichting Dudley’s Heritage Foundation vindt de bescherming van uw gegevens uitermate belangrijk. Wij dragen dan ook de zorg voor een goede beveiliging van opgeslagen gegevens. Uw persoonlijke informatie die u verstrekt via dit aanmeldingsformulier wordt altijd vertrouwelijk behandeld en zo blijft dan ook uw privacy gewaarborgd. Lees meer over ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van dit formulier. De Stichting Dudley’s Heritage Foundation geeft gegevens van u nooit door en verkoopt of verhuurt deze ook niet aan derden. Verder is het gebruik van de door u verstekte persoonlijke informatie zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten, met uitzondering van de wettelijke verplichting om desgevraagd op gerechtelijk bevel gegevens te verstrekken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sitemap    –     Privacybeleid    –     Disclaimer
Last Modified: zaterdag 06 april 2019