Logo van Museum de Oersprong

Aanmeldingsformulier vrijwilligerswerk

 


Uw contact persoon :

   Henri de Koning
   Coördinator vrijwilligers
   Public relations


 

Procedure :

Bent u minimaal 18 jaar of ouder en geïnteresseerd om als vrijwilliger voor een aantal uren aan de slag te gaan bij Museum de Oersprong, dan zijn wij opzoek naar u. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om ons te gaan assisteren als gastvrouw of gastheer. Maar er zijn nog vele andere mogelijkheden te bedenken om als vrijwilliger voor een aantal uren per week of maand aan de slag te gaan voor onze stichting. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met Henri de Koning onze coördinator vrijwilligers. Zijn telefoon nummer is 06 37 19 58 29 of vul het onderstaande formulier in, na verzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een eerste kennismaking gesprek, waarin wij samen gaan kijken naar de wederzijdse verwachtingen. Museum de Oersprong maakt onderdeel uit van de Stichting Dudley’s Heritage Foundation, binnen deze stichting heerst een open en informele sfeer met weinig hiërarchische lagen, waar iedereen van aanpakken weet en een goede samenwerking onmisbaar is.

 

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Kunt u in max.150 woorden iets over uzelf vertellen ?

Welke recente opleiding(en) en werkervaring(en) heeft u ?

Welke talen beheerst u mondeling goed ?
Verplicht veld, meerdere antwoorden mogelijk.

Welke dagdelen van de week bent u beschikbaar ?
Verplicht veld, meerdere antwoorden mogelijk.

Beschrijf in max. 250 woorden waarom u vrijwilliger wilt worden.

Hoe hoorde u over het vrijwilligerswerk bij ons museum ?
Meerdere antwoorden mogelijk.
Geldige formaten zijn : gif, jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx
Let op, u mag maximaal één bestand mee sturen.

Niemand vind spam leuk, dus wij ook niet.
Daarom vragen wij u de code in te voeren.
captcharefresh

Privacy Policy

 

Bescherming van uw gegevens :

Stichting Dudley’s Heritage Foundation vindt de bescherming van uw gegevens uitermate belangrijk. Wij dragen dan ook de zorg voor een goede beveiliging van opgeslagen gegevens. Uw persoonlijke informatie die u verstrekt via dit aanmeldingsformulier wordt altijd vertrouwelijk behandeld en zo blijft dan ook uw privacy gewaarborgd. Lees meer over ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van dit formulier. De Stichting Dudley’s Heritage Foundation geeft gegevens van u nooit door en verkoopt of verhuurt deze ook niet aan derden. Verder is het gebruik van de door u verstekte persoonlijke informatie zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten, met uitzondering van de wettelijke verplichting om desgevraagd op gerechtelijk bevel gegevens te verstrekken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sitemap    –     Privacybeleid    –     Disclaimer
Last Modified: zaterdag 06 april 2019