Logo van Museum de Oersprong

Evaluatie-formulier

 

De presentatie is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Om de kwaliteit van onze lezingen te meten, verzoeken wij u vriendelijk om dit evaluatieformulier in te vullen. Evalueren dat is leren. Wij gebruiken uw bevindingen om onze lezingen in de toekomst verder te ontwikkelen en waar nodig te verbeteren. Dit evaluatieformulier bestaat uit 15 vragen. Het invullen hiervan neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. Wij vragen u telkens één van de vakjes aan te vinken die het best past bij uw mening over de desbetreffende vraag, met voldoende ruimte voor een eventuele persoonlijke toelichting. De resultaten van dit evaluatieformulier worden vertrouwelijk behandeld.

Alvast bedankt voor uw medewerking.Verplicht veld.

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Niemand vind spam leuk, dus wij ook niet.
Daarom vragen wij u de code in te voeren.
captcharefresh

Privacy Policy

 

Bescherming van uw gegevens :

Stichting Dudley’s Heritage Foundation vindt de bescherming van uw gegevens uitermate belangrijk. Wij dragen dan ook de zorg voor een goede beveiliging van opgeslagen gegevens. Uw persoonlijke informatie die u verstrekt via dit aanmeldingsformulier wordt altijd vertrouwelijk behandeld en zo blijft dan ook uw privacy gewaarborgd. Lees meer over ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van dit formulier. De Stichting Dudley’s Heritage Foundation geeft gegevens van u nooit door en verkoopt of verhuurt deze ook niet aan derden. Verder is het gebruik van de door u verstekte persoonlijke informatie zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten, met uitzondering van de wettelijke verplichting om desgevraagd op gerechtelijk bevel gegevens te verstrekken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sitemap    –     Privacybeleid    –     Disclaimer
Last Modified: zaterdag 06 april 2019